Doodgeschoten man gevonden in auto in Henegouwen

Print
In een auto in Leers-Nord nabij Estaimpuis (in de provincie Henegouwen) is zaterdagavond het levenloze lichaam gevonden van een man. De man werd doodgeschoten en zou het slachtoffer zijn van een afrekening.
De hulpdiensten van Moeskroen werden rond 19.30 uur op de hoogte gebracht van een brandend voertuig aan de rue des Salines in Leers-Nord. Het voertuig stond op een parking tegenover het kerkhof van Leers-Nord.

Nadat het vuur onder controle was, ontdekten de brandweermannen het levenloze lichaam van een man op de passagiersstoel. Het slachtoffer bleek te zijn neergeschoten. Het parket van Doornik werd op de hoogte gebracht en de federale politie van Doornik startte een onderzoek. De wijk werd volledig afgesloten en de brandweer is tot 04.00 uur ter plaatse gebleven om de onderzoekers toe te laten hun werk te doen. De identiteit van het slachtoffer en het motief voor de moord zijn nog niet bekend. De substituut van de procureur des konings van het parket van Doornik organiseert zondag om 18.00 uur een persmoment.

.

Nu in het nieuws