Kruispunt blijft twee maanden langer dicht

Print
Vosselaar - Het kruispunt van de Antwerpse­steenweg met Hofeinde in ­Vosselaar blijft twee maanden langer versperd dan gepland. Door onvoorziene werkzaam­heden aan ondergrondse leidingen is het project later klaar.
BR>
Op de drukke Antwerpsesteenweg in Vosselaar is het kruispunt aan Hofeinde en de Schoolstraat sinds augustus beperkt toegankelijk voor het verkeer. Een aannemer is er bezig met de volledige heraanleg van het kruispunt. Normaal zouden de werkzaamheden eind oktober afgerond zijn, maar het project liep vertraging op omdat sommige nutsleidingen niet diep genoeg lagen of verouderd waren.

De nutsmaatschappijen Infrax en Pidpa kozen ervoor om die leidingen te vernieuwen nu het kruispunt open ligt. "Die werkzaamheden waren niet gepland. De aannemer is intussen begonnen met de afwerking van het kruispunt. Normaal zou tegen het einde van december het kruispunt afgewerkt moeten zijn", zegt burgemeester Josee Heykants-Jansens (CD&V).

Het verkeer kan over versmalde rijstroken toch nog passeren over het kruispunt. Op drukke momenten is de politie aanwezig om het verkeer in een goede baan te leiden. Het nabijgelegen plein De Wissel krijgt tegelijk een opknapbeurt.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio