Verklede bezoekers schaatsen gratis

Print
Heist-op-den-Berg - De schaatsers zullen deze week niet alleen bibberen van de kou op de ijsbaan van Heist-op-den-Berg. Halloween palmt ook de ijspiste in. De hele week kunnen bezoekers schaatsen tussen de heksen en de doodskisten.
BR>
Op de schaatsbaan in de Kasteelstraat staat Halloween nog tot 4 november centraal. De hele ijshal is spookachtig versierd. Zo hangen er vleermuizen, spinnen, heksen, doodskisten en nog veel meer griezelig materiaal rond het ijs.

Pompoensoep

Op Halloween zelf, woensdag 31 oktober, is er 's namiddags een schaatsbeurt met discobar. De origineelst verklede bezoekers winnen een prijs. De schaatsbeurt duurt van 13.30 tot 17u. 's Avonds is er nog een speciale thema-avond. Vanaf 20u tot 21.30u mag iedereen die verkleed is, zelfs gratis schaatsen. Daarna volgt een afterparty in de cafetaria. Om 23u is er pompoensoep voor alle bezoekers.

Op zaterdag 3 november vindt er 's namiddags een tienerbeurt plaats. Er zijn heel wat prijzen te winnen. Iedereen die verjaart, krijgt ook een attentie.

BePr

www.ijsbaanheist.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio