Kroegentocht! (maar hou het stil)

Print
Nijlen - Op woensdag 31 oktober vindt de zevende editie van de bekende Nijlense kroegentocht Nijlen Wil(d) plaats. De organisatoren beseffen dat ze stilaan aan hun bezoekersplafond zitten en hebben bewust niet veel reclame gemaakt om een té grote volkstoeloop te vermijden.
BR>
De kroegentocht werd zeven jaar geleden opgestart omdat er volgens de organisatoren te weinig te beleven viel in Nijlen. "De mensen vonden het blijkbaar leuk en de laatste jaren lokken we ettelijke duizenden bezoekers", vertelt Gerry Leemans van het organisatiecomité.

"In het begin moesten we veel reclame maken. We hebben ondertussen bekendheid opgebouwd en hebben een vaste plaats in hun agenda. Voor kleinere cafés is het soms zelfs te druk. Daarom hebben we niet overdreven met reclame. We willen geen slachtoffer van ons succes worden. En er zijn niet meer cafés die willen meedoen, dus uitbreiden zit er voorlopig niet in", geeft Leemans aan.

Er rijden twee gratis pendelbussen van 21.30u tot 3u. De optredens starten om 22u. De cafés die deelnemen zijn 't Hoekske, The Swing, De Roskam, ‘t Zand, Divi Divi, Den Bonten Os, Den Dorsel, De Molen, Centrum en Stef's. In de deelnemende cafés kosten kaarten in voorverkoop 2 euro, aan de kassa 7 euro.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio