Streaker: 'Ik wilde haar ten huwelijk vragen'

Streaker: 'Ik wilde haar ten huwelijk vragen'

Streaker: 'Ik wilde haar ten huwelijk vragen'

Print
Bernard Devresse (36) uit Dilbeek, de eerste maar ongetwijfeld niet de laatste Belgische voetbalstreaker, moet bankzitten. Niet van zijn coach, wel van zijn vriendin. De Dilbekenaar heeft niet bepaald gescoord op het thuisfront. Of hoe de 36-jarige econoom zijn huwelijksaanzoek in het water zag vallen.
BR>
De streaker die woensdag tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd België- Armenië naakt het veld op rende, heeft vette spijt. “Ik wilde met mijn actie in het Koning Boudewijnstadion de aandacht trekken en de media halen”, zegt Devresse, zaakvoerder van een bedrijfje dat sportkampen organiseert voor kinderen en jongeren. “De volgende dag zou ik dan in alle kranten mijn vriendin ten huwelijk vragen.”

In plaats van een schot in de roos, lijkt de actie van Devresse een owngoal te worden. “Het is even stil aan de andere kant”, geeft Devresse toe. “Het vrouwtje is boos. Mijn vriendin, met wie ik acht jaar samen ben, heeft nog niets laten weten. Ze is beschaamd. Ook voor onze twee kinderen.”

De hockeyclub waarin Devresse verantwoordelijk is voor de jeugdschool, is niet bepaald happy met de naaktstunt. Zo zouden al heel wat ouders gebeld hebben met de mededeling dat hun zoon een andere begeleider wil.

“Ik heb de gevolgen niet goed ingeschat”, aldus Devresse. “Ik had mij beter moeten voorbereiden.” De man riskeert nu een boete tot 5.000 euro en vijf jaar stadionverbod.

WB

Bekijk de clip op YouTube:

.

Nu in het nieuws