Politie valt binnen op drugsfuif

Print
Lier - De onderzoeksrechter in Mechelen heeft twee Lierenaars aangehouden. Zij gebruikten en verkochten drugs op een feestje in een privéwoning in de Pallieterstad.
BR>
De inval in de woning dateert al van begin deze week, maar in het belang van het onderzoek maakte het Mechelse parket er pas donderdag melding van.

De politie van Lier was getipt dat er dinsdagavond een drugsfuifje plaatsvond in een woning in het centrum van de stad. De informatie bleek te kloppen. Toen de speurders de woning binnenvielen, waren er tien personen aanwezig. De politiemannen controleerden de identiteiten van alle aanwezigen en doorzochten de hele woning. Ze vonden een hoeveelheid speed, net als materiaal dat wordt gebruikt om de drugs te versnijden en een weegschaaltje. De speurders kwamen er meteen achter dat er niet alleen drugs werd verhandeld maar ook gebruikt. Na de inval vonden nog huiszoekingen bij alle aanwezige personen plaats.

Van de tien arrestanten werden er zes voor de onderzoeksrechter geleid. Na verhoor werden twee personen aangehouden, onder wie de bewoner van het huis waar het feest plaatsvond.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio