Sandra Kim zingt mee

Print
Hemiksem - De muzikanten van harmonie de Verenigde Vrienden in Hemiksem stomen zich klaar voor één van de grootste uitdagingen van de jongste jaren. In de stijl van de Proms-concerten stellen ze morgen zaterdag hun gloednieuwe concept 'In harmony' voor. Daarvoor heeft de harmonie ook 'Souldivaz' Sandra Kim uitgenodigd.
BR>
Onder leiding van dirigent Marc Dufour hebben de jongste jaren al enkele nieuwe initiatieven weerklank gekregen. Met 'In harmony' willen de muzikanten het publiek een mix van klassiek en pop brengen, met promstoestanden als massa-ambiance in het publiek en ruim 80 muzikanten op het podium. Sandra Kim heeft de eer om de eerste 'In harmony'-affiche te kleuren.

"Het is een uitgelezen kans om een harmonieorkest eens aan het werk te horen. Naast enkele klassieke werken weerklinkt er pop- en promsmuziek. Geflankeerd door onze muzikanten brengt Sandra Kim een aantal hits van haarzelf en zingt ze ook nummers van monumenten uit de popmuziek als Tina Turner en The Pointer Sisters", zegt pr-verantwoordelijke Ronnie Mijs. "Recent nog trad Sandra Kim, samen met Alana Dante en Micha Marah, op als 'Souldivaz' met alle grote nummers uit het soulrepertoire. Het werd een spetterende show met kostuumveranderingen en een choreografie als kers op de taart. Sandra Kim heeft voor zaterdag dus ongetwijfeld heel wat in haar mars", prijst Ronnie Mijs aan. "De kaartenverkoop loopt overigens vlot. Er zijn zelfs bestellingen via het internet vanuit Roubaix in Frankrijk. Dus snel een plaatsje reserveren."

'Sandra Kim in Harmony' onder leiding van Marc Dufour en de ambi-johies begint om 20u in zaal Lux in de Heuvelstraat. Een dj zorgt na het concert nog voor verdere ambiance. De toegang bedraagt 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa.

Bart ROGGEMAN
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio