Politie boekt 292 foutparkeerders

De verkeerscel van de afdeling West van de Antwerpse politie zette de voorbije dagen twee acties Binnenstad tégen foutparkeerders op. Er vlogen er in totaal 292 op de bon. Toplocatie: de Beeldhouwersstraat.

jmartynowski

BR>

De politie maakte in de nacht van zaterdag op zondag 149 pv's op voor inbreuken op het stilstand- en parkeerverbod. Niet minder dan 68 bestuurders negeerden een parkeerverbod (verkeersbord E1). Ook werden 35 wagens aangetroffen in een verkeersvrije straat. De topdrie werd vervolledigd door 18 chauffeurs die een stilstandverbod (verkeersbord E3) aan hun laars hadden gelapt. In totaal werden veertig wagens getakeld. Toplocaties: Beeldhouwersstraat (20 overtredingen), Waalsekaai (20), Kaasstraat (16), Gillisplaats (15) en Stadswaag (12).

Ook in de nacht van donderdag op vrijdag was de verkeerscel van de afdeling West op pad. Toen werden 143 pv's uitgeschreven voor foutparkeren. Topdrie qua soort verkeersovertreding: stilstandverbod negeren (36), parkeerverbod negeren (30) en parkeren op het trottoir (22). Locaties met de meeste prijsbeesten: Beeldhouwersstraat (18), Grote Kauwenberg (17), Waalsekaai (14), Aalmoezenierstraat (12) en Lange Doornikstraat (9).

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio