Politie strikt horecastroper

Print
Mol - De politie heeft de horeca-stroper opgepakt die de afgelopen weken actief was in Mol en Westerlo. De man stal telkens met een list geld bij horecazaken.
BR>
Bij de politiediensten van Mol en Westerlo liep vrijdag het bericht binnen dat de horecastroper donderdagavond was opgepakt buiten onze regio. De politie kan voorlopig niet meer informatie kwijt. Uitbater Dominique Brokken van ‘t Westelhof kreeg een telefoontje met de vraag of hij de verdachte kon herkennen. De confrontatie zou volgende week plaatsvinden.

Met de aanhouding komt er een einde aan het kort, maar opmerkelijk parcours dat de horeca­stroper aflegde. Hij sloeg eerst toe in de Soeperie in Mol en daar gaf hij de uitbaatster een duw en verdween daarna met haar brieventas. Bij zijn volgende optredens in ‘t Westelhof en Bon Viva (Mol) gebruikte hij geen geweld.

Daar wist hij de uitbaters te verschalken door ze de wijnkelder in de sturen en tijdens de korte afwezigheid zijn slag te slaan.

Bij zijn laatste optreden in Mol zagen getuigen met welke auto hij zich uit de voeten maakte. Mogelijk bracht die informatie de politie op het goede spoor.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio