Weinig beterschap voor Lierse

Weinig beterschap voor Lierse

Weinig beterschap voor Lierse

Print
De klad zit er stevig in bij Lierse. Al overladen met financiële en juridische beslommeringen mogen de Pallieters zich nu ook sportieve zorgen maken.

Twee speeldagen en evenveel thuismatchen ver moet Lierse het stellen met één schamel punt. Tot ongenoegen van de supporters.

Ook Antwerp deed geen al te beste beurt. The Great Old zag zijn twee spitsen Kenmogne en Olguin voor maanden uitvallen. Voorts verloor het ook de wedstrijd tegen KVSK United. Beveren kwam dan weer niet verder dan een gelijkspel op Eupen.

In 3A zorgde Racing Mechelen voor een verrassing van formaat door Oudenaarde te verslaan. Oudenaarde is topfavoriet, maar ontgoochelde. In 3B was Mol Wezel de enige ploeg uit de provincie Antwerpen die een overwinning kon behalen. Waregem bevestigde dan weer zijn klasse tegen FCN Sint-Niklaas.

In vierde klasse A slaagde Borgerhout erin om drie punten te pakken. Schoten en Lyra verloren hun partij. Berchem, Bornem en Temse speelden gelijk.

De derby Lille - Sint-Lenaarts eindigde op een billijk gelijk spel. Ook Hoogstraten en Spouwen-Moppertingen volgden dat voorbeeld. Dessel won zijn partij tegen Meerhout.

De topper in eerste provinciale Antwerpen was SK Wilrijk - Kontich. Kontich kon zijn overwicht niet verzilveren. Wilrijk won met 1-0.

Alle klassementen
Na elke speeldag plaatst Gazet van Antwerpen alle resultaten en uitgebreide klassementen online. Selecteer uw favoriete klasse om een overzicht te krijgen.

Nationale Afdelingen
eerste
tweede
derde A
derde B
vierde A
vierde B
vierde C
vierde D

Provinciale reeksen
Oost-Vlaanderen 2de A
Oost-Vlaanderen 2de B
Oost-Vlaanderen 2de C
Oost-Vlaanderen 3de A
Oost-Vlaanderen 3de B
Oost-Vlaanderen 3de C
Oost-Vlaanderen 3de D
Oost-Vlaanderen 3de E
Oost-Vlaanderen 4de A
Oost-Vlaanderen 4de B
Oost-Vlaanderen 4de C
Oost-Vlaanderen 4de D
Oost-Vlaanderen 4de E


Dames
eerste
tweede
derde A
derde B
Nu in het nieuws