Voetballer Daniël Maes verongelukt

Print
Sint-Niklaas - Daniël Maes (41) is zondag bij een verkeersongeval in de Weimanstraat in Sinaai om het leven gekomen. Hij laat echtgenote Kristien en een dochter na.
BR>
Maes woonde in Klein-Sinaai, maar is een geboren en getogen Sint-Niklazenaar. Hij begon zijn voetballoopbaan bij SK Sint-Niklaas. Ex-ploegmaat Peter Quintelier: "Samen met Joris Cornet, Gunther De Meyer en ikzelf vormde hij zowat de Sint-Niklase basis van die ploeg, waarmee we toch enkele keren de eindronde speelden. Etienne Vandewalle was toen voorzitter. Daniël was echt één van de bezielers van de ploeg. Hij was de eerste van ons viertal die een transfer realiseerde. Hij trok naar KV Oostende waar hij in eerste klasse speelde. Nadien speelde hij ook nog enkele seizoenen bij Harelbeke".

Na Harelbeke trok Maes naar Eendracht Aalst waar hij tot 2003-2004 actief was. Tot vorig seizoen speelde hij nog bij provincialer SK Oudegem. Zijn vrienden van het vroegere SK Sint-Niklaas zag Maes nog geregeld. Van het kwartet is nu enkel nog Peter Quintelier (Herleving Sint-Pauwels) actief. Gisterennamiddag hadden Maes en Quintelier nog afgesproken. Een afspraak die niet meer is doorgegaan.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio