Harry en Stefan Everts in de "Champions Parade"

Print
Ter gelegenheid van de Grote Prijs van Namen, de 60e editie die dit weekend op de legendarische Citadel van Namen wordt verreden, wordt vrijdag opnieuw een "Champions parade" georganiseerd.
Onder de deelnemers Harry en Stefan Everts, de Fransman Jacky Vimond en de Brit Dave Thorpe. Enkel grote kampioenen zijn er ooit in geslaagd dit circuit te beheersen. Om het legendarische rond dit parcours en haar kampioenen te herdenken en nog eens in de verf te zetten wordt er op vrijdag 3 augustus opnieuw een "Champions Parade" georganiseerd.

Grote namen uit het motorcrossverleden verzamelen met de motor in het centrum van Namen om er onder politiebegeleiding een parade te maken door de oude stad naar de Citadel.

Vervolgens wordt aan een 300-tal motorrijders de mogelijkheid geboden om gedurende één uur te rijden op de omloop van de Citadel. De "Champions Parade" start om 12u00, van 15u00 tot 16u00 zijn de voormalige kampioenen te bewonderen op het circuit. Het hele gebeuren wordt de toeschouwers gratis aangeboden.
MEEST RECENT