Bobbejaanland lokt meer bezoekers

Print
Herentals - De zomer mag dan op zich laten wachten, in het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) merken ze daar tot de eigen lichte verbazing bitter weinig van. De bezoekersteller klokte in juli zelfs hoger af dan in 2006.
BR>
Acht procent meer bezoekers in de voorbije maand juli in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat is de merkwaardige vaststelling die de directie van het familiepark Bobbejaanland maandag naar grote tevredenheid deed. Het onvoorspelbare kwakkelweer blijkt geen enkele reden voor bezoekers om thuis te blijven.

"De stijging werd gerealiseerd in de tweede helft van de maand juli. Daar zagen we in vergelijking met diezelfde periode in 2006 zelfs een bezoekersstijging van vijftien tot twintig procent sinds 'Bobbejaanland in Concert' met Udo en Natalia op 14 en 15 juli", klinkt het in het Lichtaartse pretpark. "De eerste twee weken van de vakantie draaiden we status quo."

Een absolute topdag was vorige woensdag, toen de teller 13.442 betalende bezoekers aangaf. Bobbejaanland scoorde zelfs vorig jaar geen enkele keer beter. De directie hoopt dat de weergoden voor augustus milder gezind zijn, zodat het park kan blijven groeien.

HO
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio