Vandalen en dieven teisteren Hoogstraten

Print
Hoogstraten - Hoogstraten kreeg afgelopen weekend af te rekenen met vandalen die vernielingen aanrichtten op de Vrijheid. In Meersel-Dreef (Hoogstraten) sloeg zondagnamiddag dan weer een dief toe bij enkele cafés.
BR>
De politie van de zone Noorderkempen kreeg vorig weekend een aantal oproepen vanuit Hoogstraten. Het weekend begon met de vaststelling van de beschadiging van een verkeersbord op de Heilig Bloedlaan. Die vandalenstreek moet ergens gebeurd zijn tussen middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdagmiddag 14u.

Op de Vrijheid was het de nacht nadien prijs. De uitbater van een taverne in deze hoofdstraat stelde die nacht rond 1u vast dat iemand er met negen terrasstoelen vandoor was gegaan. Vandalen werkten hun vernielzucht die nacht ook uit op een bloembak en een vlaggenmast voor het stadhuis op de Vrijheid.

De politiediensten kregen zondagmiddag dan weer met handtasdieven af te rekenen. In twee horecazaken op de Dreef wist iemand telkens een handtas buit te maken van bezoekers die op het terras iets zaten te drinken. Op de parking van een van de twee cafés ging de dief er ook met het gps-toestel uit een wagen vandoor. Daarvoor sloeg hij het raampje aan de passagierskant aan diggelen.


Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio