Tunnel Antwerpsesteenweg gaat maand dicht

Een aannemer begint op dinsdag 31 juli met de heraanleg van het kruispunt van de Antwerpsestraat en de Van Boeckellaan. Daardoor is verkeer in de autotunnel tot 20 augustus niet meer mogelijk.

BR>

De werkzaamheden kaderen in de her- aanleg van de Antwerpsestraat die enkele maanden geleden is begonnen. Ze brengen enkele verkeerswijzigingen met zich mee. Het kruispunt Baron Opsomerlaan en Van Boeckellaan wordt heraangelegd, waardoor beide straten doodlopend zijn aan het kruispunt. Ook op het Leopoldplein, naast de tunnel, worden werkzaamheden uitgevoerd. Ook hier is geen verkeer mogelijk, tenzij doodlopend. Het verkeer van en naar het station kan enkel via de Tramweglei.

Tijdens de duur van de werkzaamheden geldt er in het brede deel van de Antwerpsestraat eenrichtingsverkeer tussen de Anton Bergmannlaan en de Kruisbogenhofstraat richting Grote Markt. Het verkeer op de Grote Markt volgt de omleiding via de Lisperstraat. Ook het smalle deel van de Antwerpsestraat wordt afgesloten voor wegwerkzaamheden. Verkeer dat de Antwerpsesteenweg wil bereiken, wordt omgeleid via Lisperstraat, Frederik Peltzerstraat, Lispersteenweg, Hagenbroeksesteenweg, Pannenhuisstraat en Antwerpsesteenweg. Aansluitend op die werkzaamheden start de heraanleg van het kruispunt van de Antwerpsestraat met de Anton Bergmannlaan.8

CVR

03-8000.541, verkeer@lier.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio