Unieke resto biedt eten en het interieur aan

Ive Goossens (35) en Els De Ryck (31), het koppel achter interieurzaak Certa Idea aan de Mechelsesteenweg in Heist-op-den-Berg, starten binnenkort met een nieuw winkelconcept. Alles wat er in hun nieuwe eethuisje te zien is, van bestek tot tafels, is ook te koop.

jmartynowski

BR>

Momenteel zijn er grote werkzaamheden bezig in het pand aan de Mechelsesteenweg. "Onze interieurzaak verhuist naar een groter aangrenzend gebouw. Van de vrijgekomen plaats maken we dan een eethuisje. Het wordt een resto in Ita- liaanse stijl, waar je ook terecht kan om iets te drinken.We serveren vooral pasta en leuke slaatjes. De twee ruimtes gaan we met elkaar verbinden, zodat eten en winkelen perfect samen kunnen gaan", legt kok Ive Goossens uit.

"We gaan zelfs verder", vult zijn vriendin en woonstyliste Els De Ryck aan. "Alles dat in het eetgedeelte te zien is, kunnen de klanten ook kopen. Dat gaat van stoelen, tafels en bestek tot lampen, servetten en zelfs de schorten waarin de mensen opdienen. Enkel het personeel is niet te koop. Tussen de twee zaken komt een glazen tussenschot en je kan via binnendeuren van de ene naar de andere wandelen. Voor Heist is dit een uniek concept."

Kruisbestuiving

Het creatieve duo ziet veel raaklijnen tussen hun activiteiten. "Zowel bij koken als bij interieurinrichting gaat het om mensen verwennen en gelukkig maken. Daar houden we allebei van en we zien mensen graag genieten. Ik heb al in de horeca gewerkt en het was al vijftien jaar mijn droom om met een eigen zaak te beginnen. Nu komt het er eindelijk van. Zo kan ik Els helpen om te verkopen en kan zij ervoor zorgen dat de resto piekfijn en origineel wordt ingericht", lacht Ive tevreden.

De winkel Certa Idea houdt nu uitverkoop. Beide zaken gaan op vrijdag 5 oktober open.

Bert PROVOOSTMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio