Trio leuke meiden gaat theatercafé uitbaten

Print
Mortsel - Volgend weekend opent het totaal vernieuwde Theatercafé. De nieuwe uitbaters willen zo de passie die ze voelen voor de horeca combineren met hun culturele affiniteit.
BR>
Het Theatercafé maakt deel uit van de Mark Liebrecht Schouwburg in de Heilig-Kruisstraat. Voor de exploitatie doet het stadsbestuur een beroep op private uitbaters via concessie. De vorige uitbater zegde zijn concessie op vanaf 1 juli. De stad ging op zoek naar nieuwe uitbaters, en de nieuwe overeenkomst is inmiddels goedgekeurd.

Volgende zaterdag openen Kristien Van de Vijver, Aagje Bernaerts en Lisa Mc Grath de nieuwe zaak. De drie vriendinnen zijn allesbehalve groentjes in het vak. Kristien is de oprichtster van het in Mortsel en omstreken wereldberoemde "Café manger". Zij is het ook die hoorde van de concessie en haar vriendinnen aanstak om mee in het project te stappen. "Na zes heerlijke jaren "Café Manger" heb ik een rustperiode ingelast maar het begon weer te kriebelen."

Gelegen aan de Mark Liebrecht Schouwburg willen ze actief meewerken met de culturele festiviteiten in de buurt. Zo staan optredens en tentoonstellingen op het programma. "We willen een plaats creëren waar iedereen zich thuis voelt, jong en oud. Waar de kaartclub haar vaste stek heeft en waar in het weekend jonge mensen met kinderen komen brunchen. Een plek waar je kan genieten van een drankje en een lekkere hap tegen een scherpe prijs", zo zeggen de meiden in koor.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio