‘t Palet breidt uit

Print
Grobbendonk - Kinderatelier 't Palet uit Grobbendonk barst uit zijn creatieve voegen. In haar ­kinderwerking hanteert de vereniging zelfs wachtlijsten. Toch zijn nieuwe leden steeds welkom.
BR>
"Steeds meer ouders schrijven hun kinderen in. Daarom stelden we noodgedwongen wachtlijsten op. We willen niemand weigeren, dus starten we in september met een tweede groep", zegt voorzitster ­Hannelore Weber.

Een klassieke tekenschool is 't Palet al lang niet meer. "Ons kinderatelier biedt een uitgebreid creatief aanbod aan. We leren de kinderen de finesses van de kunst door middel van diverse technieken. We schilderen, boetseren en knutselen."

Het toenemende aantal inschrijvingen maakt ook de vraag naar begeleiding groter. "We zoeken vrijwilligers die zich op woensdagmiddag kunnen vrijmaken. Dit hoeven geen mensen met een grafisch diploma te zijn. Bedoeling is dat zij de kinderen helpen en af en toe iets voordoen."

't Palet is er voor kinderen tussen zes en twaalf jaar. Vanaf september start de cursus tweewekelijks telkens op woensdagnamiddag. De sessie gaan door in de parochiezaal van Bouwel.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio