Eerste zevenmotorig bed verkocht in Berlaar

Print
Berlaar - Bij Slaapcomfort Gysemans aan de Aarschotsebaan in Berlaar-Heikant zijn ze in hun nopjes. Het bedrijf heeft als eerste speciaalzaak van het land een zevenmotorig bed in haar showroom.
BR>
"Een unicum", zegt Jozef Gysemans. De man is hoofdverdeler van de slaapmeubelen van het Duitse merk Schramm in ons land. "We zijn blij dat we nu als eerste het zevenmotorig bed aan onze klanten kunnen aanbieden. We hebben het gezien op een beurs in Keulen. Het eerste exemplaar is al verkocht en geleverd. Waarom je een bed met zeven motoren nodig hebt? Zo kan je heb bed verstellen om de perfecte slaaphouding voor jezelf te vinden. Zowel hoofd, rug, bovenbenen als onderbenen zijn met afstandsbediening verstelbaar. Er is ook een regelbare druk op schouders en heup en ook het hele bed kan verschuiven als je dat wil", overloopt Gysemans.

Volgens de verkoper is zo'n bewegend bed goed voor ruglijders. "Je slaapt zelfs beter en je hebt dus minder slaap nodig. Ik heb klanten die vanuit het hele land komen kijken. Soms komen hier wel buitenlanders over de vloer", aldus Gysemans. Voor een volledig zevenmotorig bed moet u wel ongeveer 10.000 euro neertellen.

BePr
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio