Politie ruimt pand van drugsdealers

Print
Ravels - De politie van de zone Kempen Noord-Oost viel dinsdagnamiddag binnen in een pand in de Ravelse wijk Vlasrietje. Daar troffen de speurders drie veertigers en een grote hoeveelheid drugs aan.
BR>
De politiediensten hadden al een tijdje in de gaten dat er verdachte bewegingen waren rond het pand met nummer 18 in de wijk Vlasrietje. Dat is een sociale woonwijk aan de rand van het Ravelse centrum, vlakbij het sportpark Raaftuinen en het BMX-terrein. Het vermoeden was dat er vanuit het gebouw drugs werden gedeald.

Na observatie vielen de speurders dinsdagnamiddag de woning binnen. Hun vermoedens bleken correct te zijn. In het pand vonden ze naar schatting 1.500 xtc-pillen, ­

1 kilo marihuana, 400 gram speed, 100 gram coke en zo'n 120 viagrapillen. Ook verpakkingsmateriaal was in de woning aanwezig.

Bij de inval troffen de inspecteurs ook drie personen aan. De 45-jarige E.V. en zijn 42-jarige vriendin C.F. zijn geen onbekenden voor het gerecht. Daarnaast was ook de 45-jarige broer van C.F. ter plaatse. Het drietal werd opgepakt en verscheen voor de onderzoeksrechter. Die besloot de verdachten aan te houden. De politie concentreert zich nu op het klantenbestand van de ­dealers.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio