De Kastaar feest voor goed doel

Print
Kasterlee - In het Kastelse gehucht Goor vinden volgend weekend voor de eerste keer de Kastaarse Feesten plaats. De opbrengst van het programma gaat naar een goed doel.
BR>
De klanten van het jongerencafé De Kastaar in het centrum van Kasterlee liepen al een tijdje met plannen rond om een tentfuif op te zetten. "Tegelijk wilden we iets ondernemen ten voordele van het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) De Merode in ­Kasterlee", zeggen Sam Van Goolen en Gunther Pauwels. "Dat hebben we dan gecombineerd."

De eerste Kastaarse Feesten starten vrijdag om 19u met een quiz in de tent nabij de voetbalvelden in Goor. Een dag later staat er vanaf 10u een voetbaltornooi voor vrouwen op het programma.

"We hielden vorig jaar al een voetbalwedstrijd tussen de ­meisjes van De Kastaar en de meisjes van café Secundo", zeggen de twee heren. "Dat viel zo goed mee dat we dat sporttreffen dit jaar willen hernemen. Er komt een tornooi met zowel recreatieve als professionele ploegen."

De lokale coverband Pelleman Boys opent zaterdag het avondgedeelte om 19.30u. Daarna zorgen de platenruiters DJ Ruben, DJ Bjorn en DJ Franky voor de dansmuziek. "Tentfuiven zijn erg populair in Kasterlee. Daarom kozen we met de deejays Ruben en Franky voor twee bekende namen. Bjorn is dan weer de huisdeejay van De Kastaar. We hopen op die manier veel volk bijeen te brengen, zodat we een mooi bedrag aan CIG De Merode kunnen schenken."
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio