Verlichting woonwijk brandt overdag

Print
Berlaar - In het Valkenhof in Berlaar brandt de straatverlichting overdag in plaats van 's nachts. Het is al het tweede gelijkaardige geval in enkele weken tijd.
BR>
De volledige straatverlichting in de woonwijk aan de Itegembaan brandt perfect, helaas gebeurt dat op de verkeerde uren. De bewoners klagen het euvel al twee weken aan bij netwerkbeheerder Eandis, maar het probleem blijft aanslepen.

Jean-Pierre Blomme van Eandis licht toe wat er aan de hand is. "In het begin van de maand is er aan ons gemeld dat er een storing was aan een technisch bord en dat er geen straatverlichting brandde. We hebben onmiddellijk een noodkoppeling geïnstalleerd en rond de tiende juli is het bord volledig vernieuwd. Waarschijnlijk is er toen een fout in de koppeling geslopen, waardoor de lichten overdag branden en 's nachts doven", verklaart de woordvoerder.

"Zulke dingen kunnen gebeuren. We gaan nu zo snel mogelijk een technicus langssturen om het te herstellen. Nog vandaag (woensdag, red.) zal het in orde zijn", besluit Blomme.

Enkele weken geleden was er in Berlaar al een gelijkaardig probleem in de nabijgelegen straten Ebroek en Meistraat.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio