Gratis naar Aquatopia met goed rapport

Gratis naar Aquatopia met goed rapport

Gratis naar Aquatopia met goed rapport

Print
Antwerpen - Een goed rapport levert dit jaar niet alleen een kus van de juffrouw op, maar ook een gratis toegangsticket tot de onderwaterwereld van Aquatopia.
Het enige wat je daarvoor moet doen, is op zaterdag 30 juni met je rapport, waarop minstens één A of één 10/10 vermeld staat, afzakken naar Aquatopia, recht tegenover het Centraal Station in Antwerpen. Bovendien krijg je er nog een ticket voor de nieuwste animatiefilm "Haai Baai" bovenop.

"Het moet zaterdag een groot feest worden", zegt Peter Venneman, Entertainment manager van Aquatopia. "Na de examenstress en spanningen van de afgelopen weken, hebben de kinderen en zeker ook de ouders behoefte aan een familiale ontlading of een flinke portie ontspanning", vervolgt Venneman.

Een bezoek aan Aquatopia levert op 30 juni bovendien een filmticket op voor de nieuwste animatiefilm "Haai Baai", waarin een kleine vis het opneemt tegen een brutale haai. De BV's die hun stem leenden aan de animatieprent, zullen op zaterdag bovendien rondlopen in Aquatopia. Zo maak je kans om tussen de haaien en vissen onder meer Herbert Flack, Staf Coppens en Sven De Ridder tegen het lijf te lopen.

Aquatopia koppelt als voorwaarde aan de gratis toegang wel dat de scholier/student vergezeld moet zijn van een betalende volwassene.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio