Spaanse politie zoekt naar Daniël

Manuel M. heeft maandagochtend zijn zoon Daniël (12) niet afgeleverd bij de rechter in het Spaanse Granada om over te dragen aan de moeder, Monique Van De Sompel (43) uit Hemiksem. De politie is nu op zoek naar de jongen. De vader beweert dat hij niet weet waar Daniël zich bevindt.

BR>

De strijd die Monique Van De Sompel al twee jaar levert om haar zoon terug te krijgen, is dus nog niet ten einde. "Waar we voor hadden gevreesd, is waarheid geworden", zegt meester

Karin Verbist, die voor de moeder optreedt. "Ik had alleen verwacht dat de vader met het kind zou verdwijnen, maar het is nog een ander scenario geworden." Toen Manuel maandagochtend niet kwam opdagen, gaf de rechter de politie het bevel de jongen weg te halen. De politie ging naar het huis en de winkel van Manuel en naar het huis van zijn ouders, maar vond het kind niet. "De vader verklaarde dat hij niet weet waar zijn zoon momenteel is. De jongen zou volgens hem met vrienden een tocht door Spanje maken, wat natuurlijk onzin is. We vragen nu om de vader te arresteren, zodat er meer druk op de ketel kan worden gezet. Ik kan het natuurlijk alleen maar suggereren", aldus de advocate. Monique Van De Sompel had daaromtrent maandagavond nog een overleg met de rechter.

BaR

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio