Nederlandse bank kiest voor Lichtaart

Print
Kasterlee - De Nederlandse bank ABN AMRO heeft in Lichtaart haar nieuwste private bankingkantoor geopend. Na steden als Antwerpen en Brussel kiest de groep nu voor het Kempense dorp, van waaruit het de regio wil inpalmen.
BR>
Kantoordirecteur Rudi Liekens geeft uitleg bij de keuze van de lokatie. "We hebben al enkele bankfilialen in de Kempen, onder meer in Turnhout en Herentals. Voor het private bankingkantoor zochten we iets wat centraal gelegen was, en zo kwamen we in Lichaart terecht."

De keuze van de groep viel op een gebouw langs de Kasterleesteenweg dat jaren een goed draaiend restaurant was. "Het is een schitterend pand. Al zijn er toch relatief grote investeringen gebeurd om het om te bouwen tot een bankkantoor", vervolgt Liekens.

Het Kempense kantoor past in een verdere expansie van de groep. Een team van tien specialisten gaat in Lichtaart aan de slag. De Nederlandse bank mikt vooral op vermogend cliënteel, dat het wil bijstaan in financiële planning, investment management en banking services.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio