Schenker investeert miljoen

Print
Mechelen - Het logistieke bedrijf Schenker heeft zopas een miljoen euro geïnvesteerd in zijn Mechelse vestiging. Hierdoor kunnen voortaan onder meer de laad- en losoperaties efficiënter worden uitgevoerd.
BR>
Logistieke reus Schenker beschikt in België over zeven vestigingen, waarvan de vestiging met vier ruime magazijnen in de Mechelse industriezone Noord zijn speerpunt is voor de distributie van Nike-producten naar onder meer Duitsland, Hongarije, Tsjechië, Rusland en de Scandinavische landen.

Aangezien het aantal zendingen in de laatste twee jaar met net geen zestig procent is toegenomen, achtte Schenker de tijd rijp om fors te investeren. Om het laden en lossen van vrachtwagens op zijn terreinen efficiënter af te handelen, werden daarom 28 laad- en loskades vernieuwd. "We kunnen nu 38 vertrekken per dag aanbieden naar de

Benelux-landen, Duitsland, Oostenrijk, Scandinivië en Oost-Europa. In de nabije toekomst plannen we een uitbreiding van onze lijndiensten naar onder meer Kopenhagen (Denemarken), Roemenië en Bulgarije", stelt Caroline Reynaert van Schenker Mechelen.

Voorts werden de kantoorruimtes verfraaid en staat ook nog de realisatie van een beveiligde parking van ongeveer driehonderd vierkante meter voor opleggers op de agenda. Het kostenplaatje van deze investeringen bedraagt een miljoen euro.

JVdPo, SVH
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio