Flats verrijzen achteraan Sterrelaan

Print
Hemiksem - De eigenaar van de gronden vóór het bedrijf Lamifil en achter de woningen van de Sterrelaan in Hemiksem is gestart met het opkuisen van de vegetatie. Meteen wordt de weg vrijgemaakt voor de realisatie van een appartementsgebouw met vier flats achteraan in de Sterrelaan.
BR>
Een bulldozer maait de uit de kluiten gewassen en hinderlijke bomen en struiken op de gronden in de Bouwerijstraat en achter de Sterrelaan momenteel weg. Zowel het perceel naast de woningen in de Bouwerijstraat voor het bedrijf Lamifil als de grond aan de andere kant van de toegangsweg naar het bedrijf, naast de vroegere middelbare school, worden onder handen genomen. Achteraan in de Sterrelaan, tussen de bestaande woningen en de parking van Lamifil, wordt een perceel bouwrijp gemaakt voor bebouwing. Het gaat om een kleinschalig woonproject van vier appartementen die niet hoger worden dan de huidige bebouwing.

Ook de gronden van de vroegere middelbare school zijn intussen in een heuse wildernis herschapen. De eigenaar heeft al wel enkele malen met het gemeentebestuur contact opgenomen met plannen om er eveneens appartementen te realiseren.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio