Kringwinkel biedt goederen online aan

Print
Geel - Fusiebedrijf De Kringwinkel Zuiderkempen presenteert een gloednieuwe website. Nieuw is dat surfers de mogelijkheid krijgen om online op kringloopgoederen te bieden.
BR>
De Kringwinkel Zuiderkempen is een fusie tussen de kringwinkels van Herentals, Geel en Heist-op-den-Berg. Het bedrijf beheert zes kringloopwinkels in Balen, Geel (2), Herentals, Herselt en Heist.

De Kringwinkel verbetert zijn service met een nieuwe webstek. "We zorgden voor een mooie website met de huisstijl van De Kringwinkel. Mensen kunnen inschrijven op een digitale nieuwsbrief. Liefhebbers van cijfers kunnen informeren naar de inzameling van goederen, de winkelverkoop en de personeelsaantallen", zegt coördinator Jan Cools.

"De mogelijkheid om on- line te bieden op kringloopgoederen maakt de website uniek. Kandidaat-bieders stellen zelf een maximumbedrag vast. Ze weten via mail of ze al dan niet het hoogste bedrag instelden en erna eventueel hoger bieden."

De Kringwinkel opende ook een hergebruikcontainer op het containerpark van Balen. Bewoners van Balen kunnen tijdens de openingsuren van het park herbruikbare goederen naar de container brengen.8WVdB

www.dekringwinkelzuiderkempen.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio