Lier fietst mee voor kankeronderzoek

Print
Lier - Zeven universitaire centra en de Laboratoria Roche organiseren op zondag 24 juni voor de vierde keer Cycle for Life. Dat is een sportieve fietsmanifestatie ten voordele van kankeronderzoek. Je kan dit keer ook weer in Lier starten.
BR>
Het concept van Cycle for Life is eenvoudig: je schrijft je in voor een aangename wandel- of fietstocht aan een van de zeven universitaire ziekenhuizen. De organisatie heeft ook dit jaar enkele mooie tochten met verschillende afstanden uitgestippeld. Je start aan het universitaire ziekenhuis van je keuze tussen 11 en 13u.

Voorinschrijven is aan te raden: zo ben je zeker van een lunchpakket. Je doet dit via de website www.cycleforlife.be. Deelname kost vijf euro en daarvoor krijg je een lunchpakket, een sponsorpakket met wat gadgets én je bent verzekerd. Bovendien wordt het inschrijvingsbedrag van iedere deelnemer door de organisatie verdubbeld.

"Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook vanuit Lier gestart. Wij starten om 9.30u aan CC De Mol aan de Aarschotsesteenweg 3, fietsen naar UZ Edegem om daar deel te nemen aan de fietstocht van 25 kilometer. Daarna fietsen we terug naar Lier", vertelt Jo Docx, voorzitter van de Lierse sportraad.

CVR

Info: 03-488.57.80, www.cycleforlife.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio