Eén fatale messteek in de halsslagader

Carolien Van Looy (20) doodde vrijdag in Turnhout haar rivale Priscilla Nuyts (25) met één fatale messteek in de hals. Van Looy zit in de cel op verdenking van moord.

jmartynowski

BR>

Het moordonderzoek is voor de speurders een relatief gemakkelijke klus omdat de feiten zijn gekend en de dader in de cel zit. Carolien Van Looy stormde vrijdag om 18.20u café Ministerie in de Turnhoutse Spoorwegstraat binnen en haalde dodelijk uit naar haar liefdesrivale. De toegesnelde hulpdiensten probeerden het slachtoffer tevergeefs te reanimeren.

De moordenares werd enkele uren later een paar straten verder opgepakt. Ze handelde uit jaloezie omdat haar ex-vriend een relatie had aangeknoopt met Priscilla Nuyts. Het parket bestempelt daarom de feiten als een passioneel drama maar zegt dat er bijkomend onderzoek nodig is om uit te maken waarom net op die avond het drama plaatsvond. De autopsie maakte duidelijk dat het slachtoffer overleed ten gevolge van één messteek die de halsslagader doorboorde. Priscilla Nuyts laat een kindje van vier jaar na.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio