Plafond Blokker begeeft het

Een hevige plensbui zorgde zaterdagmiddag voor problemen in het Blokker-filiaal in winkelcentrum Promenade. Een afvoerbuis op het dak kon het water niet slikken, waarna enkele tientallen plafondtegels naar beneden kwamen.

jmartynowski

BR>

"Rond 15u begon het in de winkel te druppelen", vertelt een werkneemster. "Toen er steeds meer water uit het plafond kwam, vroegen we de klanten om de winkel te verlaten. Er stonden nog een paar mensen aan de kassa te wachten, toen het plafond naar beneden kwam."

Centraal in de winkel begaven enkele tientallen platen het onder het gewicht van het water. De zaak ging dicht en de brandweer kwam ter plekke. Heel wat goederen liepen waterschade op. "Producten in kartonnen verpakkingen zijn wellicht verloren. Andere artikels kunnen we redden. Wellicht gaan we een groot aanbod hebben tijdens de koopjes binnen enkele weken."

Of de winkel maandag weer zal openen, was zondag niet duidelijk. Dat hangt voornamelijk af van de schade die het tapijt opliep.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio