Jonge vrouw doodgestoken in Turnhouts café

Jonge vrouw doodgestoken in Turnhouts café

Jonge vrouw doodgestoken in Turnhouts café

Print
Turnhout - In het centrum van Turnhout is een jonge vrouw vrijdagavond neergestoken in een café aan de Spoorwegstraat. Het slachtoffer werd tijdens een ruzie aangevallen door een andere vrouw en overleed aan haar verwondingen.
Aan de basis van het handgemeen tussen beide rivaliserende vrouwen lag een liefdesdispuut, aldus de politie.

De steekpartij vond plaats rond 18.30 uur in café Ministerie. Het slachtoffer, volgens de politie midden twintig, was er aanwezig met haar vriend en nog wat andere personen. Toen de ex-vriendin van de vriend van het slachtoffer in het café binnenkwam, kwam het vrijwel meteen tot een ruzie tussen de twee vrouwen.
Tijdens een handgemeen stortte één van beide vrouwen, de huidige vriendin van de man, plots neer. De andere vrouw, de ex, vluchtte naar buiten.

Pas enkele ogenblikken later merkten omstaanders een grote steekwonde op in de hals van de gewonde jonge vrouw. Een MUG-team kwam ter plaatse en probeerde haar te reanimeren. In uiterst kritieke toestand werd ze naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze door de ernst van haar verwondingen overleed.

De andere vrouw is vrijdagavond nog voortvluchtig, aldus de lokale politie van Turnhout. "Haar identiteit is wel gekend. Momenteel wordt gezocht op alle mogelijke plaatsen waar ze zich zou kunnen bevinden", aldus een woordvoerder van de lokale politie.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio