Politie klist metaaldieven

Print
Berchem - De Antwerpse politie kliste nog maar eens metaaldieven: twee zinkdieven in Antwerpen en drie koperdieven in Berchem.
BR>
Een getuige zag woensdag rond 23.55u twee mannen over de omheining van de opslagplaats van De Lijn aan de Diksmuidelaan in Berchem kruipen. Opgetrommelde agenten troffen achteraan op het terrein een man aan, verdoken achter een muurtje. Even later zagen ze nog twee andere mannen die zich probeerden te verstoppen. Werd ook gevonden: een kniptang, een zaag, handschoenen, zeven repen koperdraad en twee bobijnen koperdraad. De twee Antwerpenaars van 29 en 39 jaar en de 28-jarige uit Deurne werden opgepakt.

Aan de Ellermansstraat in Antwerpen betrapte een voorbijganger eerder die dag twee mannen met een winkelkarretje vol zink, toen ze de werf van de voormalige ABX-gebouwen verlieten. De politie kon het duo klissen in de Marnixstraat. Ze bekenden en vertelden dat ze het zink wilden verkopen. De 45-jarige uit Berlare en zijn 39-jarige kompaan mochten na verhoor beschikken.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio