Jacht op tickets is geopend

Ouwe getrouwen weten het: wie tickets wil bemachtigen voor de voorstellingen van Zomer van Antwerpen (ZvA), moet er als de kippen bij zijn. Het ticketingweekend - met dit jaar een extra dag - gaat morgen van start.

BR>

Waar en wanneer?

De speciale ticketverkoopdagen van Zomer van Antwerpen 2007 starten op zaterdag 16 juni om 9u. Ook zondag 17 en maandag 18 juni kan je - uitzonderlijk van 9u tot 19u - terecht aan de balie van Antwerpen Open Ticketing in de KBC-toren, ingang Schoenmarkt. Vanaf 8u worden volgnummers uitgedeeld met daarbij een richtuur waarop je kan terugkomen om de tickets te reserveren. Per dag worden 1.375 nummers uitgedeeld. ZvA maakt zich sterk iedereen diezelfde dag te helpen.

Er kan ook telefonisch gereserveerd worden via 070/690.680. Reserveren per e-mail of via internet is niet mogelijk.

Vanaf dinsdag 19 juni kan je voor info en tickets alle dagen van 10u tot 17u terecht in het nieuw Zomerhuis in de tuin van de kantoren van ZvA, Wapper 2, Antwerpen. Ook hier is het telefoonnummer 070/690.680.

Hoe betalen?

Aan de balie kan je cash, met bancontact of met creditcard betalen. Wanneer je telefonisch reserveert, betaal je per overschrijving, met Visa of Mastercard. Als je telefonisch reserveert, betaal je 2 euro administratiekosten.

Onbetaalde reservaties vervallen 5 dagen na besteldatum. Als je 5 dagen of minder voor de voorstelling reserveert, kunnen je tickets niet meer opgestuurd worden. Je reservatie vervalt dan uiterlijk een half uur voor de voorstelling. Niet tijdig opgehaalde tickets worden doorverkocht.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio