’t Getouw schuift stoelen aan de kant

Het cultuurcentrum ’t Getouw is met de abonnementenverkoop voor zijn seizoen 2007-2008 gestart. In het programma vallen enkele staande optredens en popconcerten op.

Mil Kinnaer

BR>

"Dit jaar programmeren we opnieuw enkele leuke popconcerten waarbij het publiek zich kan laten gaan. De optredens van Daan en Buscemi staan bij veel liefhebbers al genoteerd in hun agenda", vertelt directeur Bart De Motte. Het afgelopen seizoen experimenteerde het cultuurcentrum al met enkele staande concerten. Het publiek kreeg geen stoel onder de bips en kon zijn dansenergie een optreden lang kwijt zonder dat de ganse stoelenrij mee moest huppelen. "De reacties van onze bezoekers waren unaniem positief."

’t Getouw heeft het al jaren gemunt op de lachspieren van zijn bezoekers. Elk jaar prijken de grootste humoristen en komedianten op de affiches. "Dat is dit jaar niet anders", zegt De Motte. "We vissen over de landsgrens en halen De Vliegende Panters, Claudia De Breij en Veldhuis en Kemper naar Mol. In Vlaanderen vonden we Wouter Deprez en Els De Schepper."

Naast humor is er een ruim aanbod aan theater en muziek. ’t Getouw verwent ook het jeugdig publiek met heel wat kinder- en familievoorstellingen.

Het cultuurcentrum blijft de betere films trouw, organiseert cursussen en biedt een specifiek programma voor scholen. De abonnementenverkoop gebeurt via de balie of via de website. De losse tickets zijn vanaf 1 augustus te koop.

MK

www.getouw.be

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio