Piet Piraat swingt op Bengelpop in Balen

De affiche van het vijfde bengelpopfestival is bekend. Marjolein en Piet Piraat zorgen voor de muzikale ambiance op het kinderfestival. Naast het muzikale luik pakt Bengelpop dit jaar uit met een sterk aanbod aan randanimatie.

Mil Kinnaer

BR>

Bengelpop knoopt de laatste eindjes van zijn festival aan elkaar. Op dinsdag 26 juni beleven ruim drieduizend vijfhonderd zes- en zevenjarige bengels de schooluitstap van het jaar. De organisatoren op het recreatiedomein Keiheuvel pakken uit met een leuke muzikale affiche en een breed aanbod aan randanimatie.

De muzikale gasten waren tot gisteren een goed bewaard geheim. Drie weken voor de het grote feest tilt Bengelpop de sluier. "Marjolein en Piet Piraat tekenen voor de muzikale ambiance", verklapt organisator Raf Mertens.

"Marjolein is een jonge zangeres die vorig jaar een eerste zomerhit te pakken had. Dit jaar steekt ze nog een tandje bij. Piet Piraat is al langer de televisielieveling van de kinderen. Maar ook op het podium staat de zeerover zijn mannetje."

Naast Piet Piraat en Marjolein zorgen Lejo, Circus Jabbe Dabbe Doe, de olievatenpercussie, het K’Nex bouwatelier, het Playskool Wheelpals-circuit, een voetbaltornooi en radio BemBem voor onvergetelijk vertier.

MK

www.bengelpop.be

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio