School controleert jongeren in GB Wijnegem

De supermarkt GB van het shoppingcenter in Wijnegem heeft al enige tijd last van jongeren die er de boel tijdens de middagpauze op stelten komen zetten.

Belga

Vorige week voerde de politie al een controleactie uit en die kreeg maandag navolging van de school van de jongeren. Dat werd vernomen bij de lokale politie van de zone Minos.

De directeur, de onderdirecteur en een leerkracht van het Koninklijk Technisch Atheneum (KTA) in Deurne vatten maandagmiddag post aan de GB. Alle jongeren die de supermarkt wilden binnen gaan, werden gecontroleerd. Studentenkaarten van leerlingen, die de school normaal gezien niet mochten verlaten, werden ingehouden met het oog op een sanctie. Naast de politie zal ook de school zelf in de toekomst nog verdere controles uitvoeren.

Half april besliste supermarkt Match aan de Ruggeveldlaan in Deurne al tijdens de middagpauze zijn deuren te sluiten. Ook deze winkel kreeg regelmatig ongewenst bezoek van een dertigtal jongeren van het KTA. Na de sluiting verplaatste het probleem zich naar de GB in het Shopping Center.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio