Dronken bromfietser slaat agenten met helm

Agenten die zaterdag in Deurne twee dronken bromfietsers achtervolgden, mochten na afloop een mooie schadelijst opmaken. Zelf kregen ze er van langs en de brommer reed op een auto.

jmartynowski

BR>

De bromfietser kwam zaterdag rond 1.30u uit de Boterlaarbaan. In de Dassastraat reed de brommer op de flank van een geparkeerde auto, maar de bromfietser en de duozitter reden gewoon door. Wat verderop in de straat wisselden de twee, een 23-jarige uit Borsbeek en een 23-jarige uit Deurne, van plaats. Bij het oversteken van de Herentalsebaan naar de Kerkhofweg viel de stomdronken passagier van de brommer.

De eveneens dronken bestuurder reed verder en werd gestopt in de Vleerakkerstraat achter het kerkhof. Dat zinde de jongeman niet, want hij mepte met zijn helm op het linkeroog van één van de inspecteurs. Bij het overmeesteren verwondde ook de tweede inspecteur zich. De arrestanten en de inspecteurs werden verzorgd in het Onze-Lieve-Vrouw Middelaresziekenhuis van Deurne. De agenten zijn respectievelijk een week en drie dagen werkonbekwaam.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio