Ruzie met man fataal voor Willebroekse

Print
Willebroek - Een 42-jarige vrouw uit Willebroek is het voorbije weekend in het Antwerpse Middelheimziekenhuis overleden aan de verwondingen die ze opliep bij een val. Haar man gaf toe dat ze woensdag ruzie hadden en dat hij haar een duw gaf.
BR>
Het waren de artsen van het ziekenhuis die de politie verwittigden omdat ze de verwondingen van Lea S. verdacht vonden. De echtgenoot van het slachtoffer, de 42-jarige Jean-Pierre V.H., werd aan de tand gevoeld. Hij gaf toe dat hij zijn vrouw tijdens een ruzie een tik gaf. Vermoedelijk daardoor is de vrouw gevallen en stootte ze haar hoofd. Hoe precies moeten het onderzoek en een autopsie op het lichaam nog uitwijzen.

Vast staat dat de vrouw nadien zelf nog in bed is gekropen. Het was de zus van het slachtoffer die vorige week donderdag alarm sloeg omdat ze merkte dat Lea S. nogal versuft was. De vrouw klaagde ook over hevige hoofdpijn. Omdat haar toestand ernstig was, beslisten de dokters in het ziekenhuis van Willebroek om de vrouw over te brengen naar het Middelheimziekenhuis in Antwerpen. Ze belandde in een coma en zaterdagnacht stierf ze. Haar man is aangehouden. "Hij wordt beticht van het toebrengen van slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Maar zonder de bedoeling te doden", zegt substituut Goedele Van den Brande, woordvoerster van het Mechelse parket. De autopsie op de overleden vrouw vindt vandaag plaats. Het viel op dat haar lichaam veel blauwe plekken vertoonde.

SVH
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio