Buurt houdt actie tegen proefproject

Print
Nijlen - Het actiecomité Wijk in Nood organiseert vanavond een stille protestwandeling in het centrum van Kessel (Nijlen). De mensen zijn het tijdelijk verkeersproefproject beu.
BR>
"Onder geen enkele voorwaarde willen we dit zieke proefproject nog aanzien, want we leven in de voortdurende angst voor onze naasten, de staat van onze woningen en de algemene leefbaarheid van onze omgeving. We willen dat dit proefproject voor het begin van de schoolvakantie wordt stilgelegd. Wij wensen niet, zoals het gemeentebestuur, nog eens drie maanden te wachten, terwijl er mogelijk nog meer slachtoffers vallen", aldus het buurtcomité.

Het comité roept de inwoners op om vanavond tegen 19.30u naar het kruispunt van de Stationssteenweg en de Nieuwstraat te komen. Daar begint dan een stille protestwandeling. De actie is een rechtstreeks gevolg van het dodelijk ongeval van voorbije woensdag. Toen werd op het kruispunt van de Liersesteenweg en de Radiostraat een 82-jarige fietsster door een vrachtwagen gegrepen.

CVR
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio