Wing Island

Print
In ‘Wing Island’ gaat u vliegen met de Wii-afstandsbediening. Uitgerekend een zwaluw neemt plaats in een dubbeldekker. Alsof het beest niet zelf zou kunnen vliegen. Een mens zou verwachten dat men dan de Wii-afstandsbediening zou moeten gebruiken als een soort stuurknuppel, maar dat is hoegenaamd niet de bedoeling.
BR>
U moet gewoon naar boven bewegen om te stijgen en naar beneden om te... juist ja. Zwaaien en er volgt een scherpe bocht. Helaas vliegt u voornamelijk in formaties en zijn er maar drie formaties mogelijk. Helaas is de besturing even houterig als het benenwerk van Piet Huysentruyt op de dansvloer. Het geld dat u verdient, wordt opnieuw geïnvesteerd en zo kan u vliegtuigen upgraden en herstellen.

Doet u dat niet dan ontploft het. Dat zou trouwens een betere optie zijn voor dit spel want het is niet alleen saai. De graphics zijn zeer minimaal en de vliegtuigen maken het geluid van een kapotte grasmaaier. Er zijn wel een paar aardige minigames in het spel, maar die verrechtvaardigen hoegenaamd geen aankoop. Een gemiste kans.

Platform: Wii
Producent: Nintendo
Score: 4

geschikt vanaf 3 jaar

.

Nu in het nieuws