Hulsen krijgt eigen festival

Print
Balen - De inwoners van Hulsen kunnen deze zomer naar hun eigen festivalweide onder de kerktoren trekken. Het nieuwe muziekfeest heet Swingin’Hulsen. Als de formule aanslaat, willen de organisatoren nog meer optredens in Hulsen organiseren.
BR>
Swingin’Hulsen is het geesteskind van Marleen Taelemans, Patrick Claes en Dirk Van Gestel uit Hulsen. Het trio haalde ook ervaringsdeskundige en Balenaar Gerard Kees in huis.

"Met Swingin’Hulsen willen we alle mensen van ons dorp samenbrengen in een gezellige omgeving om te genieten van muziek, sfeer en een babbel", zeggen de organisatoren.

Om alle generaties te bedienen, is de affiche uiteenlopend. De artiesten variëren van Kids on the Dancefloor, over Juul Kabas en de Gummyskin Band tot Barbara Dex. "Het is trouwens de eerste keer dat Barbara samen met haar nonkel Juul op een podium staat", geeft Gerard Kees nog mee.

Swingin’Hulsen vindt plaats op zaterdag 4 augustus en is een gratis dorpsfestival. "De sponsoring en subsidies vallen alvast goed mee", zegt Kees. "Indien het initiatief aanslaat, kunnen we in de toekomst nog andere optredens in Hulsen organiseren."

MK
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio