Dancingbezoeker steekt portier neer

Print
Willebroek - Een bezoeker van Carré heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 29-jarige portier van de dancing neergestoken. Collega-portiers konden de dader overmeesteren. Het slachtoffer is intussen buiten levensgevaar.
BR>
Het incident aan dancing Carré deed zich voor in het holst van de nacht. Plots spurtte een portier achter een weglopende bezoeker. Waarom dit gebeurde, is niet meteen duidelijk. Ook het Mechelse parket wil daarover geen commentaar geven. Feit is dat de bezoeker de A12 over liep om aan zijn achtervolger te ontkomen. Maar de portier gaf niet op. Op een bepaald moment kwam de vluchtende man ten val op de rijweg van de A12 in de richting van Brussel. Toen de portier hem wilde vastgrijpen, trok de op de grond liggende man plots een mes. Hij stak er zijn belager mee in de zij.

Operatie

De portier viel hevig bloedend neer. De dader zag geen kans meer om te vluchten. Toegesnelde collega's van de portier konden hem overmeesteren. De man had bij zijn val een beenbreuk opgelopen. Hij werd later in het ziekenhuis van Reet (Rumst) gearresteerd.

De neergestoken portier werd eerst naar de kliniek van Reet overgebracht en daarna naar het Middelheimziekenhuis in Antwerpen. Daar werd hij diezelfde nacht nog geopereerd. Hij verkeert niet meer in levensgevaar.

Over de aanleiding voor de steekpartij wil niemand iets kwijt. Het parket hield de rijstrook richting Brussel op de A12 tot zondagmiddag afgesloten voor sporenonderzoek. De speurders konden het mes terugvinden. Ook het labo van de federale politie kwam ter plaatse voor onderzoek.

LDN
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio