Trendy sneakershop opent aan Lamotsite

Print
Malle - Aan de Haverwerf naast de Dijle opent vandaag, maandag, de nieuwe winkel 808 Sneakershop. Zo is het laatste pand sinds de opening van congrescentrum Lamot in de buurt verhuurd.
BR>
De dertigjarige Keerbergenaar Bob Goeman heeft zijn voornaam omgezet in cijfers en dat als naam voor zijn nieuwe zaak gebruikt. Vandaag vanaf het middaguur is zijn exclusieve 808 Sneakershop aan de Dijle open. "Ik ben zelf gek van sportschoenen en heb nog bij Nike gewerkt. Nu open ik mijn eerste sneakershop in Mechelen. Het gebouw in de Haverwerf was het laatste vrije plaatsje aan Lamot. Het was ideaal voor mijn winkel", legt Goeman uit.

De liefhebber van sportschoenen zal er geen alledaagse schoenwinkel aantreffen. "Het is een exclusieve zaak met schoenen die je maar op een paar plaatsen per land kan vinden. Onze duurste exemplaren kosten meer dan tweehonderd euro, maar we hebben ook het gewone gamma. Daarnaast verkoop ik speciale modellen uit mijn 'deadstock'. Dat zijn oude modellen die niet meer worden gemaakt, maar nog heel gewild zijn. Over een maand start ik ook met verkoop via internet. Dan kunnen mensen van over heel de wereld mijn sportschoenen kopen", aldus Goeman.

BePr
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio