Repmond Rock net niet uitverkocht

Print
Kruibeke - 2.300 festivalgangers bezochten dit weekend Repmond Rock. Daarmee zat het Rupelmondse festival bijna aan zijn maximumcapaciteit. Op geen enkel moment deden zich moeilijkheden voor. Zondagochtend om 4 uur trokken de organisatoren de stekker uit het stopcontact.
BR>
"Het was opvallend dat bij het begin van het optreden van The Donuts, die als eerste groep op het programma stonden, al veel volk in de tent aanwezig was", zegt Dirk Aernout van het organisatiecomité. "Door het goede weer trokken ook veel bezoekers even naar de kaai, maar onze securitydienst moest geen enkele keer tussenbeide komen. Alle groepen speelden de pannen van het dak. Alleen hoofdact Daan kon jammer genoeg niet volledig overtuigen. Het was zijn derde optreden die avond, en dat leek er een te veel. Axl Peleman was wel super. We hebben hem bijna van het podium moeten sleuren, want tot grote tevredenheid van de bezoekers bleef hij maar doorgaan."

De organisatoren van Repmond Rock leggen zichzelf nu drie maanden rust op. "De voorbije weken stond ons familiale leven op een heel laag pitje", zegt Aernout. "We houden nog een evaluatievergadering en laten Repmond Rock dan tijdens de zomermaanden even opzij liggen. In september starten we met de voorbereiding van de zestiende editie."

Gert NOBELS

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio