Winkeldieven geraken niet ver

Print
Antwerpen - Er liepen zaterdag weer verscheidene winkeldieven tegen de lamp. Dat gebeurde in de Van Schoonhovenstraat, op het Koningin Astridplein, in de Huidevetterstraat en op de Meir.
BR>
Om 10.30u werd een 34-jarige man uit Antwerpen betrapt toen hij een supermarkt in de Van Schoonhovenstraat verliet met een deodorant, een reinigingsmelk en vier stukken javanaisgebak. Vermits het gebak al was uitgepakt, nam de winkel het niet terug en moest de man alsnog betalen voor de zoetigheid.

Iets later, rond 13u, ging een 34-jarige Fransman aan de haal met twee Berlijnse bollen uit een supermarkt op het Koningin Astridplein. Ook hij betaalde na betrapping voor het lekkers.

Tijdens een voetpatrouille werd zaterdagmiddag om 16.50u de aandacht van de politie getrokken door een aantal veiligheidsmensen die op de hoek van de Huidevettersstraat en de Jodenstraat een man staande hielden. Ze hadden hem al gevolgd vanop de Meir omdat hij zich verdacht gedroeg. Hij had vier tassen bij zich en toen hij merkte dat hij werd gevolgd, gooide hij één ervan weg en zette het op een lopen. De politie vond 122 cosmeticaproducten, twee flesjes parfum en negen T-shirts. De 26-jarige verdachte uit Mongolië werd voorgeleid.

Een uur later betrapte een winkeldetective van de Inno-vestiging aan de Meir een 56-jarige vrouw uit Geel na een ware strooptocht. Na de betrapping bekende de vrouw spontaan een flesje parfum te hebben meegenomen zonder te betalen. Wat later bleek dat ze in haar winkeltas al een buit had verzameld ter waarde van zo'n 1.150 euro: twee rokken, twee blouses, één flesje parfum, vier halskettingen en negen cosmeticaproducten. De vrouw betaalde haar buit en mocht beschikken.

JpdL
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio