Volcano Explosion heeft laatste uitbarsting gehad

Print
Schelle - Het lustrum van Volcano Explosion, een fuif in de gemeentelijke basisschool in Schelle, betekende meteen de zwanenzang. Organisator Muzzic Events draait na vijf edities de knop om en pakt in het najaar uit met het commerciëlere concept Play!?.
BR>
Na de Jungleparty, die intussen succesvol werd vervangen door Phono, is Volcano Explosion de volgende party die van het fuiftoneel van de jongste jaren verdwijnt. De kosten en de moeite waren te hoog geworden, de opbrengsten te gering.

"Er kwamen weliswaar nog 1.100 mensen naar de vijfde en laatste uitgave", zegt medeorganisator en dj Patrice. "Maar de voorgaande edities waren er dat een aantal honderden meer. We merkten dat er sleet op de formule zit. De jeugd smaakt blijkbaar meer het commerciëlere genre als jump, r&b en dergelijke. Op Volcano draaiden we vooral techno en electro. Ze willen meer Donna dan Studio Brussel dus. We stellen dat ook vast op andere evenementen die we organiseren."

"Als je daarbij de gegevens neemt dat de locatie vrij prijselijk is en dat dj's ook duurder worden, moet je een keuze maken. We willen met onze fuiven trouwens steeds de grotere namen naar de streek halen. Daarvoor moet je voldoende volk kunnen bijeenkrijgen", aldus dj Patrice. Daarom staat op 24 november in de gemeentelijke basisschool het nieuwe Party!? geprogrammeerd.

BaR

www.muzzic-events.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio