Politie zoekt naar kinderlokkers

Print
Willebroek - Zowel in Willebroek als in Duffel is de politie op zoek naar mannen die zich verdacht hebben gedragen in de buurt van kinderen.
BR>
In de buurt van het Veer aan het station van Willebroek viel een man enkele kinderen lastig. Volgens een van de kinderen probeerde de man om een kind mee te trekken. Maar door de tussenkomst van de andere kinderen mislukte zijn poging. De verdachte persoon zou al verscheidene keren zijn opgemerkt. De politie van Willebroek zoekt nu getuigen of extra info over deze man. Iedereen kan zijn tips discreet kwijt op het telefoonnummer 03-860.99.52.

Speelplein

In de woonwijk aan de Bekaardstraat in Duffel werd eveneens melding gemaakt van een man die zich verdacht gedroeg. De man van ongeveer veertig jaar, met lang donker haar, zou al verscheidene keren zijn opgemerkt in de omgeving van kleine kinderen die in het plaatselijke parkje spelen. De verdachte zou zich verplaatsen met een groene bromfiets en een rode helm dragen. Wie deze man ziet of info over hem heeft, kan dat melden bij de politiezone Bodukap op het nummer 015-31.77.11.

LDN

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio