Patrick Janssens in ReclameAcademie

Print
Antwerpen - Burgemeester Janssens gaat in het najaar heel even terug naar zijn vorig leven: de reclamewereld. Hij presenteert dan het verhaal van de stralende 'A'.
BR>
De ReclameAcademie, een initiatief van Philippe Maes en Campus De HAM in Mechelen, brengt voor de vierde keer reclamemakers en adverteerders samen. Deskundigen geven hun kennis en ervaring door via twaalf workshops. Op 18 september doet Patrick Janssens een duit in het zakje, met een interactieve lezing over 'het belang en de kracht van communicatie in het stedelijk beleid'. Meer bepaald zal Janssens tekst en uitleg geven bij de 'A'-campagne van de stad. Voor meer info: zie www.reclameacademie.be.

Ook het bredere publiek kan de Antwerpse burgemeester aan het werk zien. Op 12 mei om 20u wordt hij samen met auteur Tom Naegels geïnterviewd door VRT-journaliste Annelies Beck. Het gesprek in het Zuiderpershuis staat in het teken van de Week van de Filosofie, georganiseerd door de boekhandels van Colibro. Janssens en Naegels zullen het onder meer hebben over de stad als inspiratie voor cultuur en als werkterrein voor de politicus.

LM
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio