Eurogames op zoek naar Miss en Mister

De organisatie van Eurogames 2007, de Europese sportspelen voor de holebigemeenschap, is op zoek naar een Miss en Mister Eurogames. Beide winnaars zullen de gezichten worden van de spelen naast ambassadeurs Kate Ryan, Pieter Loridon en Leki.

BR>

Antwerpen is gaststad voor de Eurogames van 12 tot en met 15 juli. De organisatoren willen via een Miss- en Misterverkiezing twee mensen de kans geven om het gezicht te worden van de spelen. Kandidaten moeten sportief aangelegd en enthousiast zijn, beschikken over een leuke uitstraling en naast Nederlands ook nog een woordje Engels kunnen spreken.

De preselecties vinden plaats op 11 mei in D-Club. Dan worden acht mannelijke en acht vrouwelijke kandidaten gekozen. De dag erna mogen die zich bekendmaken aan het grote publiek op de Belgian Lesbian and Gay Pride in Brussel. Op 8 juni is de finale in D-Club, met publiek en een professionele jury. De twee winnaars hebben recht op een professionele fotoshoot van modefotograaf Marc Drofmans en een reis naar Barcelona, waar de volgende editie van de spelen plaatsvinden. Wie zich geroepen voelt om als Miss of Mister de Eurogames mee te maken, stuurt zijn/haar cv met een korte motivatie en een recente foto naar misster@2007.eurogames.info

PSch

Info: http://2007.eurogames.info

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio